keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Hyytelöä ja vispikermaa

Vaikka täällä on hyvää vauhtia alkaneet joulutohinat - naapurustokin on jo täynnä mitä mielenkiintoisempia ulkovaloja - on palattava vielä hetkeksi viime viikon torstaihin ja Kiitospäivään. 

Syy viime viikon muisteluun johtuu siitä, että ystäväni oli tehnyt mitä mielenkiintoisimman salaatin lihojen kanssa syötäväksi ja syötiinpä sitä meillä vielä muutamia päiviä torstain jälkeenkin. 

Miltä teistä kuulostaa salaatti, jonka ainekset ovat vispikermaa, hyytelöä (Jello), raejuustoa ja purkista mandariinia? Meikäläinen ei ihan lämmennyt tuolle kuultuaan siitä, mutta hei, se maistuikin lihan kanssa ihan hyvältä! Kukapa olisi arvannut. 

2 kommenttia:

  1. Tuskin kokeilen tuota reseptiä, mutta se sai mieleeni Greta-mummun salaatin:

    -lehtisalaattia
    -keitettyjä kananmunia
    -sinapilla ja sitruunamehulla maustettua kermavaahtoa
    Ja hyvältä maistui!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiinnostavaa! Tuokin oli kuulemma jonkun mummon vanha resepti. :)

      Poista